söndag 22 juni 2008

Feber och uggla.

Sjukdom präglade dagarna innan midsommarafton. Lyckades iallafall överföra en liten filmsnutt på hornugglan som jag tidigare lagt upp foto på till vimeo.com.
Hornugglafilm

Nu när man blivit piggare, det vill säga att febern har försvunnit och det enda som är kvar är något irriterande i halsen så är det aldrig fel att pigga upp sig med lite härlig rock'n roll från världens bästa rock'n roll band AC/DC. Träningen måste dras igång snarast, bara det sista av halsproblemet försvinner kan man börja ge järnet igen! Appropå absolut ingenting så råkade jag ramla på den här excellenta videon på youtube, "boxing brutality the best knockouts" , lite väl dramatisk titel kanske men jäkligt underhållande.

söndag 15 juni 2008

Stor & liten...


Rubriken säger väl allt. Båda hade imponerande fart och om jag minns rätt låg rätt så bra till. Hade varit intressant att veta vilken tid de sprang in på. Bilden är tagen ca 1 km från målet.

Stadsloppet 2008

Vinnaren i stadsloppet (i vit tröja) Kenyanen Japhet Kipchirchir Kipkorir vann på 29.23. Bilden är tagen utanför gamla badhuset, således i början av loppet.

Winner of stadsloppet Kenyanen Japhet Kipchirchir Kipkorir (white shirt)

måndag 9 juni 2008

Uggla





Blev tipsad av en kompis att det fanns ugglor på Skutberget. Tog med kameran och mycket riktigt så satt de där och ugglade i närheten av ett av discgolfhålen.
Discgolf på Skutberget är för övrigt en mycket trevlig sysselsättning.

Discar finns att hyra på motionscentralen, man kan också köpa egna, detta gör man på nätet och inte i någon sportaffär där de är svindyra. Kolla t.ex på Discsport.se
Såg i dagens aftonbladet att en fotograf råkat illa ut när han skulle fotografera en slaguggla, jag hade som tur är en kompis som höll uppsikt efter mamma uggla, då jag är rädd om min frisyr.


Snok


Hade turen att se en snok simma in mot ön och ringla upp på land. Letade även efter huggorm
som skulle finnas på andra sidan ön, hittade tyvärr inga denna gång.

Nationaldagen


Nationaldagen firades på en ö i Vänern. Kan inte bli mycket bättre.

onsdag 4 juni 2008

Busiga katter

Chilli och Ozzy kontemplerar över tillvaron...

Blomman i fönstret ramlade antagligen ner av sig själv... för tredje gången!